Ik wil graag mijn ervaring met je delen omdat het zo ontzettend helend is geweest.

Iets in mij zei dat ik bij jou een sessie mocht boeken, al voelde ik ook enorm veel weerstand. Ik kom uit een omgeving waarin sjamanisme niet accepteert wordt vanuit overtuigingen vanuit de kerk, en mijn familie.

Toch voelde ik nog sterker dat ik de sessie wilde. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik voelde een warmte en veiligheid bij jou die je zelden tegenkomt. Daardoor kon ik mij volledig openstellen.

Tijdens de sessie kon ik diep verdriet en oud zeer toelaten, je begeleidde mij dieper dan ik zelf zou durven, maar dat was zo nodig en helend. Ik kon het echt loslaten daardoor. Ik merkte in de dagen daarna dat de angel eruit was met betrekking tot mijn familie. Ik voelde veel meer rust als ik met ze in contact was. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Ook heeft deze sessie iets in gang gezet waar ik nog veel profijt van heb. Emoties toelaten, diep toelaten. Dat lukt mij nu beter. Ik voel me veilig om dit te doen, omdat ik bij jou voelde dat het veilig was. Dank je wel dat je mijn systeem deze ervaring hebt gegeven. Ik moet er nog heel veel aan denken.

Dankbaar dat ik mijn overtuigingen aan de kant kon zetten en mocht gaan.

Liefs,
Pe. (Psychologe, Systemisch coach vrouwen en hun partner & kind)

Robby,
Ik voel mij als herboren na jouw sjamanen sessie. Je hebt mijn jas gisteren uitgetrokken. Mijn gedachten zijn weer fris en nieuw. Wat een super focus heb ik weer. Wat een reset!
Ik was er gisteren helemaal ondersteboven van.
Nu voel ik zo veel dankbaarheid en eeuwige liefde en energie van het universum.
Ik word niet huilend wakker, maar rustig en tevreden.

De entiteit (en) zijn verdwenen. Ik ervaar daar zo veel verschil in.
Alles is langsgekomen tijdens onze reis en dat was veel, heel veel.
Van kinderjaren, het mislukte stressvolle ongelukkige huwelijk van mijn ouders, de vele financiële schulden van mijn vaders bedrijf, de erfelijke ziekte van mij, mijn moeder en mijn oma (schildklier), maar zeker ook de 2 vaders van de 3 kinderen waar we meerdere kleine, grote trauma’s hebben moeten doorstaan, geldnood en woningnood en ten slotte mijn liefdesverdriet.

Gelukkig ben ik jou tegen het lijf gelopen!
Lieve warme groet,
Ma.

Ik heb 2 keer een sessie bij Robby gehad. De eerste keer was het meest indrukwekkend. Ik was op dat moment echt niet mezelf. Boos op alles en iedereen. Hierdoor zat ik ook alles en iedereen in de weg, maar het zorgde er vooral voor dat ik zelf geen stap verder kwam.

Hoewel ik heel nuchter/analytisch van mezelf ben, stond ik ook toen al open voor dingen die ik niet kan vatten.
Eerst een gesprek en daarna begon de sessie.

Bijzonder, indrukwekkend en nog veel meer woorden om dit te beschrijven. Het resultaat was dat ik aan het einde van de sessie echt een steen of een berg stenen minder in me had zitten en veel van mijn boosheid was verdwenen.

Het belangrijkste uit deze sessie was dat ik hierdoor open stond om stappen te maken om vooruit te gaan, dingen uit het verleden los te laten en voor mezelf te kiezen en mezelf te zijn!

Dikke knuffel
Ma. (Radioloog)

Jouw sessie was eigenlijk heel magisch. Het is moeilijk uit te leggen wat er precies gebeurde, maar de gevoelens die ik ervaarde waren die van bevrijding, loslaten en energetische opschoning.
Met jouw luisterende aandacht, zachte stem en liefdevolle benadering zorgde je ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Je vertelt precies wat je doet of gaat doen en dat vond ik heel prettig.
Na de rituele behandeling legde je ook uit wat je had gezien en gedaan. Het zette wat in beweging en ik merkte nadien lichtheid en dat het issue eigenlijk geen issue meer voor me was.
Dankbaar voor deze magische sjamanensessie!

Bi. (Gedachten Expert & Hypnose Coach)

Het gaat heel goed. Ik doe nog steeds elke dag de oefeningen, meerdere keren per dag.
Sinds een aantal weken merk ik bij de oefening om mijn grootsheid door mijn hart te voelen mijn hart(chakra) helemaal begint te gloeien. Hier kan ik mijn hele romp mee vullen.

Verder voel ik me heel rustig, echt op een andere laag diepe innerlijke rust. Mijn hartslag is veel vaker laag en ik ben van de ene op de andere dag gestopt met nagelbijten.

Daarnaast had ik altijd als hobby dat ik elke dag een blokje om moest, even een half uurtje door de stad fietsen met muziek op. Ergens was dat ont prikkelen, maar achteraf gezien ook vluchtgedrag. Ik kon daarna dan pas ontspannen.
Daar ben ik ook ineens mee opgehouden, terwijl ik dat al ca. 25 jaar heb gedaan.

Op het werk was het zoeken, omdat ik niet iedereen meer even fijn vind om dichtbij te hebben of bijv. gaten voor anderen dichtlopen me tegen is gaan staan. Ik voel veel meer, maar toch anders dan eerder.
Ik moest eerst weer wennen om in groepen te zijn, maar inmiddels gaat dat ook weer heel natuurlijk. Heel fijn met die bescherming. Ik kan veel beter waarnemen wie energie zuigt en inderdaad op tijd wegtrekken.

Ik doe alle oefeningen met veel plezier en ga steeds vaker even zitten om gewoon te voelen, omdat het zo fijn is. Mocht je nog andere oefeningen hebben om het voelen van energie/energiewerk te verdiepen hoor ik het graag. Ik ben erg benieuwd naar meer. 🙂

Hartelijke groet,
An. (Juriste)

Tijdens mijn retraite week bij Shamoga heb ik een bijzonder mooie sessie bij Robby mogen ervaren. Mijn vader, van wie ik een half jaar geleden afscheid moest nemen, bleek nog steeds bij mij te zijn. De energie die ik meedroeg was zwaar en ik had diverse lichamelijke klachten. Ik heb met hulp van Robby mij op een dankbare rituele wijze van een beklemmend gevoel kunnen ontdoen. Het gaf mij vertrouwen en rust dat Robby mijn vader naar het licht kon sturen. Direct na de sessie maar ook weken daarna voelde ik me weer mezelf. 🙏

Nogmaals dank en lieve groet,
Te. (Onderneemster)

Je hebt tijdens de sessie een overgroot oma overgebracht naar het licht die geconnecteerd was aan mijn angst in de nacht. Na de sessie merkte ik dat het in mijn slaapkamer rustig aanvoelde, maar ik heb nog wel ruim 2 weken last gehad van angsten. Ik werd dan wakker en werd overspoeld met angst en mijn lichaam deed dan fysiek pijn. Ik zag dit als een vorm van verwerking dus ik heb de tijd genomen om alles toe te laten, zonder het weg te willen duwen. Na een paar dagen merkte ik dat het stap voor stap lichter en minder werd. Ik ben dan ook blij om te zeggen dat ik weer normaal kan slapen, zonder angsten :).
Daarnaast merk ik dat ik niet meer bang ben “dat er iemand binnenkomt”, ik voel me dus een stuk veiliger.

Je hebt ook energetisch de navelstreng doorgeknipt die er nog tussen mij en mijn moeder was. Mijn moeder had gelijk na onze sessie een rode navel, en ik had twee weken na onze sessie pijn rondom mijn navel. Ik merk dat er nu meer afstand is tussen ons, maar wel op een positieve manier. Ik kan emoties en thema’s nu gewoon bij haar laten i.p.v. mij daar verantwoordelijk voor te voelen, heel fijn!

In ieder geval heel erg bedankt voor jouw tijd en je hulp tijdens de sessie. Ik ben enorm opgelucht dat mijn angsten in de nacht nu weg zijn!

Groetjes,
Cl. (Sociaalpedagogisch hulpverlener en holistisch coach)

Mijn ervaringen over de sessies van Robby zijn erg prettig, bijzonder en maken veel indruk op mij in positieve zin.
De vragen die Robby stelt zijn open en raak, waardoor ik naar mijzelf ben gaan kijken, maar vooral weer heb kunnen voelen.
Tijdens de sessies begeleidt Robby je heel liefdevol en alles mag er zijn. Ook is zijn uitleg van tevoren duidelijk en hij toont oprechte interesse in je.

De sessies hebben mij laten inzien dat ik mijn gevoel mag volgen en als ik dit vanaf nu blijf doen het goed komt!

Robby heeft mij hierin het vertrouwen gegeven en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.
Hij heeft bij mij aangegeven dat ik mijzelf de tijd mag gunnen om te voelen wat de sessies met mij hebben gedaan of nog doen. Dit heb ik als iets moois ervaren, omdat ik op de dag van vandaag nog ‘veranderingen’ of ‘heling’ kan ontdekken bij mezelf. Zo ervaar ik zijn manier van werken als een groot cadeau en gun ik dit eigenlijk iedereen.

Liefs,
Mi. (Lerares)

Ik werd me na jouw sessie er pas echt van bewust dat ik in mijn hoofd steeds met mijn overleden man communiceerde.
Dat zal wel zo geweest zijn omdat hij zo aan me hing, denk ik nu dan.
Dat was even lastig om dat los te laten, dat praten in mijn hoofd, maar dat gaat beter/goed nu.

Ik voelde me ook lichter en blijer de dagen daarna.
Vooral als ik in een meditatie aan iets denk waar ik dankbaar voor ben, en ik denk dan aan mijn werk, en aan dat ik mijn oudste zoon weer terug heb gehaald in huis, dan voel ik zoveel blijheid, dan voel ik ook echt het verschil tussen voelen en denken.
Dus dat hart wat jij weer voor me hebt opengezet, lijkt me.

Ik wist dat ik mijn werk graag deed, maar nu voel ik hoe gelukkig ik er echt van word.
Wel heb ik het gevoel dat ik dit moet onderhouden, dat het anders weer op slot gaat …
Ik ben nu begonnen met me wat meer te verdiepen in de chakra’s en ben met alles wat bewuster bezig.
Ik ga ook enorm graag naar de yoga, vind het heerlijk.
Dus waar ik vooral mee bezig ben, is bewuster zijn, bewuster voelen.
En sta open voor al het moois wat op mijn pad komt.

Heel veel liefs,
Ch. (Goudsmid)

Het is inmiddels een maand geleden dat ik bij jou een sessie heb gehad.
Ik kan zeggen dat ik zeker verbetering voel.
Mijn klachten zijn aanmerkelijk verminderd en sommige zelfs verdwenen.
Ik voel me lichter en blijer dan voorheen.
Over het algemeen kan ik zeggen dat bij ons in huis meer wordt gefloten en gezongen.
Ik heb het idee dat ik een stuk angst ben kwijtgeraakt, de angst dat mijn lichaam mij in de steek zal laten.
Bedankt nogmaals voor de sessie.

Groetjes,
Em. (Grafisch vormgever)

Ik zou even laten weten hoe het mij gaat na de sessie die ik van jou hebt gehad.

Op zich voel ik mij nog steeds bevrijd… als ik het zo mag zeggen. Minder donkere kanten. En dit probeer ik in mijn leven ook mee te nemen.
Ik ben zo erg blij met de zelfliefde die ik voel elke ochtend en avond.
Ik val er ook van in slaap, wordt er heel rustig van.
En ik heb meer vertrouwen in de gemeenschap.
Ik ben je al zo dankbaar voor meer zelfliefde en vertrouwen.

Groetjes en nog steeds erg bedankt!
As. (Kunstenares)

Robby … Er is zoveel veranderd! … Ik heb niet continu meer rugpijn!
Ik kan heel lang op één been staan wat ik nooit heb gekund.
Ik ben kalmer en meer gefocust en ik doe de zaken met meer plezier.

Bedankt!
Pa. (Zorgverlener)

Jouw tools gebruik ik veel in m’n werk, zijn superhandig. Ik ben mij er heel bewust van dat bij veel psychiatrische patiënten hun ervaringen waarschijnlijk anders liggen dan dat wij denken of weten.
Verder probeer ik zo integer mogelijk met deze mensen om te gaan, nabijheid en warmte geven en hen op die manier een veilig gevoel proberen te bieden. Dat is wat ik kan doen.
Ik wil mijn opleiding afmaken, ik leer er veel van op allerlei gebieden.
Maar ik denk niet dat ik er uiteindelijk echt wat mee ga doen.
Mijn tijdspad over 5 jaar is waarschijnlijk heel anders.

Liefs,
Ma. (Psychiatrisch verpleegkundige)

Ik heb een paar keer een sessie bij Robby gedaan, omdat ik zoveel menstruatieklachten heb.

Voorheen moest ik altijd minstens 3 dagen pijnstillers slikken vanwege hevige hoofdpijn en buikkrampen.

Sinds Robby mij behandelt, steeds één sessie op de dag voor mijn menstruatie, zijn de buikkrampen verdwenen, is mijn hoofdpijn minimaal en heb ik minder druk op mijn buik. Ik voel me ook minder emotioneel en heb het gevoel dat ik beter in balans blijf tijdens deze periode.
Zo blij ook dat ik geen pijnstillers meer hoef te slikken!

De eerste sessie was live, daarna heb ik een paar sessies online gehad.
De resultaten waren even heilzaam. Dat had ik helemaal niet verwacht.

Heel veel dank daarvoor!
Ma. (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener)

Wat ik na de sessie zie is een gezellige meid die steeds meer met ons in contact is.
Vorig jaar had ik een depressief kind mee op vakantie en dat zie ik nu totaal niet meer.
Ik ben enorm dankbaar voor hoe het nu gaat en zie degelijk verschil sinds de sessie vorige maand.
Het is echt een hele vooruitgang.
Je wilt niet weten wat je voor ons hebt betekend, het is niet te beschrijven.
Mijn dochter is ondanks haar pubertijd weer wie ze was, stoer en sprankelend.

Liefs,
Ma. (moeder van Je.) 14 jaar – ADHD

Het gaat erg goed de laatste tijd.
Voor het eerst in jaren voel ik me een beetje ‘steviger’ in deze woelige, drukke wereld en ik wil dat gevoel niet kwijt geraken. Toch ben ik ervan overtuigd dat de sessie(s) bij jou iets hebben uitgehaald, ik sta een stuk zelfzekerder in mijn schoenen. Ook de oefeningen (5 minuten ’s morgens en ’s avonds affirmaties + 5 tellen in en 5 tellen uitademen) doe ik nog consequent en die maken dat ik me ook rustiger ga voelen. Daar ben ik super superblij mee en mijn doel is om dit gevoel vast te houden.

Ik neem de drie symbolen die bovenkwamen tijdens de sjamanensessie in de Vrouwen Wellness week nog dagelijks mee:
Mijn krachtdier de SLANG, die maakt dat ik stevig durf zeggen wat ik wil (en niet wil) ZONDER giftig te worden
Mijn innerlijke HOGEPRIESTERES die echt vanuit vertrouwen durft leven. Vertrouwen dat alle wijsheid in mij zit en ik in staat ben mijn eigen beslissingen te nemen, onafhankelijk van wat anderen daarvan vinden/denken.
Mijn BALLETSCHOENTJES, die me leren ‘spelen’, vrolijkheid in mijn leven brengen en zeker ook symbool staan voor mij voor RELATIVERINGSVERMOGEN.
Ze brengen me stuk voor stuk enorm veel kracht en rust!

Ma. (zaakvoerder)