Er zijn zoveel dingen die ons aan het verleden binden, ons vasthouden en ons tegenhouden.
Zoveel zaken die ons in de weg staan om echt gelukkig te zijn. We hebben het perfecte huis en de perfecte baan, maar we zitten zo vast in een ratrace dat we gewoon vergeten wat het betekent om echt ‘te leven’. Genieten van die dingen waar het echt om gaat in ons leven. Terug durven dromen en tijd trachten vrij te maken voor zaken die voor ons ‘echt’ van belang zijn. Onze drukke baan, de stress op het werk, de prestatieverwachting matten ons af en drijven ons in de richting van een burn-out. En niettegenstaande we dit beseffen is het toch zo moeilijk om deze cirkel te doorbreken. De verwachting van de familie, het stemmetje diep in jezelf dat zich ongemakkelijk voelt voor verandering, de angst om verkeerde keuzes te maken. We kunnen tientallen redenen verzinnen waardoor alles bij het oude blijft.

Om je in dit proces van verandering bij te staan gebruikt Robby verschillende technieken die je zullen helpen om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren en die de weg zullen vrijmaken om een nieuwe richting uit te gaan in je leven.

Illuminatie

Dit is de kern van het helingsproces.
Het illuminatieproces wist afdrukken uit het lichtenergieveld, zuivert de chakra’s, ruimt toxische energieën op in de chakra’s zodat we weer kunnen vibreren in onze oorspronkelijke frequenties.

Extractie en reiniging

In het Westen gaan we ervan uit dat alle energieën die we ervaren uit ons zelf voortkomen. In traditionele samenlevingen begrijpt de genezer dat er energieën zijn die niet van jou zijn, dat dit opdringerige energieën zijn, en, in sommige gevallen, opdringerige entiteiten die niet van jou afkomstig zijn.

Er zijn twee soorten opdringerige energieën. De eerste is een gedachtevorm gericht op jou – iemand die vindt dat je ze pijn hebt gedaan, dat je ze hebt verraden. Net zoals wanneer je het gevoel hebt dat je door iemand in de rug gestoken bent. Dit zijn over het algemeen individuen waar we ooit dichtbij stonden – die jongeman of die jonge vrouw die zich door jou verlaten voelt en hun leven verwoest zien omdat je de liefde van hun leven was. De wrok en de woede die zij voelen, kunnen doordringen in onze lichtgevende verdediging omdat we ze niet als vreemd herkennen. Dit zijn mensen voor wie we ooit zeer open stonden, die we heel diep in ons hebben toegelaten. En deze energieën kunnen zich daadwerkelijk inbedden in het fysieke lichaam en uitgekristalliseerd en verhard worden.

De tweede is een geest die aan iemand gehecht is geraakt en die hem begint te informeren. De persoon begint het gedrag, de houdingen, de verslavingen, de verlangens van de overledene op zich te nemen.
Vreemd genoeg zien we dit ook gebeuren met orgaantransplantaties.
Iemand die een nier-, hart- of longtransplantatie heeft ondergaan en die nog nooit een drang naar alcohol heeft gehad, begint opeens naar alcohol te hunkeren, of naar vlees, of te roken.

In veel van van de gevallen is een opdringerige entiteit een familielid dat onbewust stierf en dat zich aangetrokken voelt tot een geliefde om hulp en bijstand te zoeken. Wat er gebeurt als een individu onbewust sterft, is dat hij of zij gevangen zit tussen de werelden. Ze zitten gevangen in een nachtmerrie waar ze niet uit kunnen ontwaken. En ze zullen zich aangetrokken voelen tot een geliefde – niet noodzakelijkerwijs de meest geliefde, maar de meest psychisch open, de meest spiritueel open persoon, en ze zullen zich bij hen vestigen. Er bestaat geen psychotherapie of medicatie die in staat is om te helpen wanneer een opdringerige energie of geest aanwezig is die ziekte veroorzaakt. De extracties die de sjamaan uitvoert zijn enorm effectief. De sjamaan zal niet enkel de entiteit weghalen, maar zal deze ook begeleiden bij de overgang naar de andere wereld.

Soul retrieval

Bij het soul retrieval proces, gaat de sjamaan namens een cliënt op reis in het onderbewustzijn om hem te helpen een zielsdeel terug te halen nadat dit verloren is gegaan als gevolg van trauma of pijn. De sjamaan kan met dit proces in een paar sessies bereiken wat vaak jaren kan duren in de psychotherapie.
Waar in de psychotherapie aandacht wordt besteed waarom het zielsdeel verloren is gegaan, wordt bij een soul retrieval het zielsdeel teruggehaald zodat de klant geheeld wordt.
Het uitgangspunt hier is dat elke wond die we in ons leven hebben gehad – elke keer dat we lijden of pijn hebben ervaren – een herhaling is van de oorspronkelijke wond. En door een verloren zielsdeel terug te halen zal deze wonde zich niet meer herhalen.

Ontkoppeling

Wanneer het lichaam in de ‘vecht of vlucht modus’ functioneert, kunnen we enorme hoeveelheden energie verbruiken om alert te blijven en ons veilig te houden. Dit mechanisme wordt ontkoppeld en het lichaam leert om zich te ontspannen. Dit is vooral nuttig bij stress, burn-out en hyperactiviteit.

Een sessie met Robby

Als ik één op één met mensen werk, kan ik dat op locatie doen of vanop afstand.
Want energie kent geen grenzen. Dat hebben we jaren geleden van Einstein geleerd.
Hij vertelde ons dat het geen filosofie is, maar de waarheid.

Energie stroomt overal naartoe dus ik heb als sjamaan geleerd hoe ik ‘met de toestemming van de klant’ op hun energieveld kan ‘inloggen’ en daardoor kunnen sessies online via WhatsApp net zo efficiënt uitgevoerd worden als op locatie.

Een sessie duurt 1 – 1,5 uur.
De kosten bedragen € 75.