Liefste Marleen en Robby,
Wel, ik weet niet waar ik moet beginnen, mijn hart zei me dat ik dit moest doen en het was mijn beste beslissing ooit. Van het eerste moment voelde ik me al meteen veilig, mede door de fantastische groep, en jullie warme energie. Alles was nieuw voor mij en ik heb op deze ene week meer geleerd dan op een half jaar met een psycholoog. Ik heb dankzij jullie en de anderen geleerd dat vrouwelijkheid omarmd mag worden, en met mijn hart terug te voelen. Ik voel me zoveel lichter, hou van mezelf, waardoor ik weer twinkel en straal. Vanaf nu huppel ik weer door het leven. Echt hè, Kei dikke merci. Dikke knuffel
T.

Beste Marleen en Robby,
Vanaf het moment van aankomst zakte ik al wat dieper. Heel goede ontvangst en uitleg. De lessen en workshops waren heel inspirerend. Ik kwam hier voor mezelf, maar ik ben er zeker van dat mijn omgeving hier ook van gaat meegenieten. De sessies waren fantastisch en inzichtgevend. Heel mijn kijk is verruimd. Mijn dankbaarheid is zo groot dat dit nooit te vatten is in woorden, dus ik hoop dat jullie het voelde bij de knuffels. Dank jullie en de hele groep. Zoals mijn droom doorgaf op de laatste dag; Alle muntjes die je insteekt in het Lunapark zijn van waarde. Soms zijn het mensen, workshops, een meditatie op je pad. En al die kleintjes zorgen voor verschuiving. Ik stak 1 muntje in en mijn hele bakje lag vol (cadeautjes) Groetjes,
J.

Lieve Marleen en Robby,
Ik voel zoveel dankbaarheid voor het vinden van dit magische plekje. Een plek die je terugbrengt bij de natuur en die gevuld is met jullie pure, zuivere energie. Een combinatie van prachtige elementen waar mijn innerlijke persoontje helemaal warm en blij van wordt.
Bedankt om me een plek te geven om thuis te komen hier in Frankrijk, Peru en Afrika. Ik voel me opnieuw een kind van de wereld, gedragen door onze mooie aarde.
Bedankt om me een plek te geven om thuis te komen, binnenin mezelf. Dankzij jullie helpende energie kan ik terug verbinding maken tussen lichaam en geest, hoofd en gevoel.
De verbinding waarnaar ik zo hard verlangde en probeerde vastgrijpen in de buitenwereld.
Ik begrijp nu dat ik veel meer in staat zal zijn oprechte en authentieke relaties aan te gaan vanuit mijn eigen vrouwelijke krachtcentrum; dankzij de tools die jullie ons aanreikten.
Jullie zijn zo`n mooi voorbeeld van hoe een relatie kan zijn, met ieder zijn eigenheid en in combinatie een ongelofelijke power, voelbaar voor ieder die jullie pad kruist. Bedankt voor de inspiratie waaruit ik kan putten.
Heel graag tot nog eens!!
T.

Lieve Marleen en Robby,
Een onverwacht last-minute cadeau aan mezelf. En wat was het fantastisch!
Alleen maar verwennerij voor lichaam en geest!
Super begeleiding tijdens de yoga en sjamanen sessies, ook voor iemand die niet bekend is met deze begrippen!
Lieve Marleen en Robby, dankjewel vanuit het diepst van mijn hart
Xxx
S.

Wat was het fijn om hier weer te zijn! Bij het binnenrijden kwam de rust over me heen. Hier kom ik thuis. Wat had ik het nodig en was de timing perfect. De helende werking van Kimaro is niet te omschrijven. Nadat jullie allerliefste Marleen en Robby mij vorig jaar hielpen alles los te laten, was ik dit jaar klaar voor een nieuwe start. En daar hebben jullie, alsof de kosmos het wist, mij volledig voor klaargestoomd. Daar sta ik dan, klaar om opnieuw mezelf te zijn en te stralen, ontroerd en vol van liefde maar vooral met zo`n dankbaarheid voor jullie, mezelf en het universum dat jullie, Shamoga en Kimaro op mijn pad mochten komen. Dank je! Als laatste dank aan de geweldige dynamiek in de groep! -x-
W.

Lieve Marleen en Robby,
Daar was `ie dan, editie 2.0
En hoe geweldig was het weer om hier terug te zijn! Ik heb wederom genoten, geleerd, opgeruimd, gelachen en gehuild.

Dank voor jullie gaven en dank dat jullie het wilden delen.
Met een heel ander gemoed dan vorig jaar en weer net zo waardevol.
Ik heb weer heerlijk genoten van en met jullie en `de meisjes` 🙂
Tot editie 3.0!
Dikke knuffel, alle liefs,
S.

Lieve, mooie, dierbare Marleen en Robby,
Ik heb genoten van deze week, deze plek en van jullie. Dankbaar voor deze ontmoeting tussen hart en hoofd.
Om mijn jeugdtrauma te ervaren te aanschouwen was heel bijzonder en helend. Mijn missie om te delen, te verbinden met onvoorwaardelijke liefde heeft een grote plek in mijn lijf gekregen. Dank en onze paden kruisen weer. Met liefde,
H.

Marleen & Robby,
Bedankt voor jullie warme onthaal! Jullie oase van rust doet zoooo goed!
Bedankt om jullie gaven en waarden op zo`n korte termijn door te geven. Ollie haar eten was perfect.
Ik blijft een heel speciaal gevoel over houden aan dit avontuur, maar aan alles komt een eind en ditmaal met fantastische herinneringen.
Bedankt aan jullie beiden voor jullie persoonlijk aandeel, jullie bezorgdheid en oprechtheid. Jullie doen dit als koppel FANTASTISCH!
Never give up on this!! Is op jullie lijf geschreven, dit is jullie pad en hoop dat we het later nog eens samen mogen bewandelen. Great job!! Thanks!
V.

Lieve Marleen en Robby,
Wat ben ik dankbaar dat ik bij jullie zoveel heb mogen leren en voelen. Ik ga rustig naar huis en alles mee terug in mijn ‘rugzakje’! Wat zijn jullie bijzondere, mooie mensen. Ik kom zeker terug voor de Vrouwen Wellness Week 2.0
Liefs en dikke knuffel,
P.

Lieve, lieve Robby en Marleen,
Wat een heerlijke ongelofelijke prachtweek heb ik hier beleefd op de Vrouwen Wellness retreat. Mijn 50ste verjaardag vergeet ik nooit meer. Omringt door allemaal ‘zielsverwanten’. Wat magisch om om 7uur op je yogamatje te zitten al al die heerlijke workshops bij jullie beiden te volgen. Wat zijn jullie 2 bijzondere mooie mensen en een prachtkoppel!!! Ik ga herboren naar huis. Ondanks mijn moeilijke periode heb ik zo genoten. Bedankt voor de lach en een traan. Mijn 50ste is super mega geslaagd. I love you both. Dank, dank, dank!
A.

Lieve Robby en Marleen,
Rust!! Dat is mij verdomd goed gelukt en daar ben ik echt heel blij om. Mijn gevoel volgen lukt steeds en steeds beter. Deze vrouwenweek, prachtige hart verbindende, rustgevende, krachtige en liefdevolle vrouwenweek heeft hier mij extra bij geholpen. Jullie weten vast wel wat dit voor mij betekent, maar nu ik dit zo opschrijf, grote lieverds, besef ik dat het niet op te schrijven valt. Jullie, mooie mensen, zetten mij in mijn kracht op zo`n liefdevolle manier. Gek was ik al op jullie, maar doe er nog maar 1000 scheppen bovenop. Twee pure, prachtige, fijne, grappige en passievolle mensen, zo zie ik jullie.
Bedankt, 1000 maal, dank voor de fijne yogalessen, de meditaties, de privé sessies, de workshops, maar vooral véél dank om wie jullie zijn. En niet te vergeten….. dank dat ik mijzelf met liefde kan vullen en mijn gevoel wéér steeds meer volg.
Tot heel gauw …. 2.0….. I`ll be back!
Dikke kus,
M.

Lieve Robby en Marleen,
Wat ben ik blij en dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Het is voor mij een prachtige week geweest met heel veel lessen en inzichten. Ik heb genoten van jullie lieve zorgen, aandacht, gezelligheid en natuurlijk van deze fantastische plek. Dank voor het mooie programma dat boordevol dingen zat die mega gezond zijn voor mij!
Ik kan van alles ervan meenemen in mijn leven in Nederland en ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer mag beleven met jullie.
Lieve groet,
S.

Lieve Marleen en Robby,
Bedankt voor jullie warmte, jullie liefdevolle aandacht en jullie open gastvrijheid. Woorden schieten tekort om deze ervaring te beschrijven, maar ik voel in elke vezel van mijn lijf dat ik lichter en vrijer verder mijn pad zal bewandelen. Niets bestaat dat niet iets aanraakt… Ik geef wat van jullie vonkjes door in de wereld. Ik wens jullie alle moois en goeds, en zal steeds vol dankbaarheid en met een glimlach op mijn gezicht terugdenken aan deze plek. Heel veel liefs en een dikke knuffel,
E.
PS: En ik heb op mijn hoofd gestaan, dat had ik nooit gedacht, hoe gek is dat!

Lieve Marleen en Robby,
Dankbaar, verlost en herboren.
Zoveel is er met mij gebeurd de afgelopen dagen, dat ik nu voel dat het tijd is om verder te gaan op mijn pad. Ik weet nu waar ik kan beginnen om mijn weg te vervolgen. Heel veel dank voor deze voeding, verzorging, heling en inspiratie. Ik heb flink wat lagen afgepeld en mijn kern weer herontdekt. Niet meer verstopt, maar stralend.
Ik wens jullie alle goed op jullie reis door het leven.
Jullie zijn prachtige mensen en vullen elkaar fantastisch aan.
A.

Lieve Marleen en Robby,
Wat een wonderlijk weekje weer. Bedankt voor jullie begeleiding op mijn pad. Het was een bochtig paadje met mooie in / uitzichten, poelen van tranen, boomwortels om over te struikelen en veel takken om me aan vast te grijpen. De verbinding tussen buik en hoofd via mijn hart, die ik nu voel, geeft me goede moed om in de wijde wereld verder te trekken. Ik vond het fijn op Kimaro, jullie paradijsje. ik kwam hier met een pauwenveer als teken van trots op hoe ik de afgelopen jaren ben gegroeid, maar nu kan ik dat ook voelen in mijn hart! Tot ziens,
A.

De beste leraren zijn degenen die je laten zien waar te kijken, maar niet vertellen wat te zien.
Bedankt lieve Marleen en Robby, ik heb veel gezien 🙂

Marleen, Hartelijk dank voor je enthousiasme; wijsheid, soepelheid en liefde.
Robby, Dankjewel voor je inzichten!
Ik heb enorm genoten!

Wat een geweldige week. Heel bijzonder om zo verwend te worden met groene thee en alle lekkere vegetarische gerechten.
Heerlijk om hier te zijn en te mogen zijn.
Wat een kennis en wijsheid hebben jullie!
Wat geweldig dat jullie dit met ons willen delen.
Wat een heerlijke groep hebben we hier.
Wat hebben we fijn samen gelachen en gehuild.
Wat bijzonder om dit te delen samen.
De fontein van liefde heeft hier volop gespoten.

Ik heb me hier veilig gevoeld
Ik heb me hier kunnen ont-zorgen
Ik ben hier gezond geweest
Ik ben hier gelukkig geweest

Dit mag ik allemaal weer mee naar huis nemen om daar nog lang van na te genieten.
Dank uit de grond van mijn hart
Xxx
E.

Zaadjes zijn geplant
liggen diep onder de grond
gaan ze ontkiemen

Water is nodig
liefde uit mijn hart
kleine wortel groeit
Grondige groetjes,
M.

Lieve Marleen en Robby,
Het gevoel dat ik heb is niet echt te beschrijven. Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik beslist heb om naar hier te komen, en ik ben jullie zo dankbaar voor wie jullie zijn en wat jullie doen. Op naar de volgende schil van de ajuin 🙂
Een hele dikke hartsknuffel
I.

Lieve Marleen en Robby,
Kei bedankt voor weer een bijzondere, geweldige, leerzame en inspirerende week.
Heerlijk om me weer onder te laten dompelen in jullie wijsheid, ervaring en enthousiasme!
Dankbaar dat jullie dat en deze geweldige plek met ons willen delen.
Heerlijk was weer het eten, drinken en gezelligheid.
Ik heb weer véél gevoeld, gereedschap en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan.

Vanuit de grond van mijn hart dank!
Een hartelijke groet van een zonnekind,
E.

Wat een magische, intense week was het hier op de mooiste plek van Frankrijk.
Ik vond hier voor het eerst de kracht om de dingen die al heel lang niet meer bij mij hoeven te zijn, los te laten. Jullie zijn zo een mooie, pure mensen!
Er blijft een oud stuk van mij hier achter en er gaat een nieuw stuk naar België. Dank je wel! Jullie hebben mij meer ‘mij’ gemaakt.
L.

Lieve Marleen en Robby,
Jullie horen het hier ongetwijfeld zo vaak, maar wat een ervaring hebben wij hier mogen meemaken! De dankbaarheid die ik voor jullie voel, is zo intens. Niet alleen vanuit mezelf, maar ook vanuit ‘de wereld’, zeg maar. Jullie zielsmissie hier is zo mooi (en moedig). Jullie maken er de wereld een enorm stuk stralender door. Veel liefs en tot in juli,
M.

De positieve vibes waren voelbaar vanaf het eerste moment en werden steeds sterker…. Zalig….
We hebben mogen voelen…. ervaren….. ondergaan, met ups en downs.
Marleen en Robby, 2 prachtige zielen op een ongelooflijk domein vol passie. Het doet iets met een mens. Ik neem dit mee voor het leven.
Warme, intense knuffel van hart tot hart. xxx
P.

De workshops van Robby en de behandeling zijn een prachtige aanvulling op alles in deze week, maar zeker ook op mijn persoonlijke en spirituele groeipad. Ik ben benieuwd wat het me allemaal gaat brengen de aankomende tijd.
En jij, lieve Marleen, bedankt dat ik zoveel van je mocht leren. Ik ga het weer verder ontdekken en weer doorgeven aan iedereen die het kan gebruiken en nodig heeft.
De beste leren zijn degenen die je laten zien waar te kijken, maar niet vertellen wat te zien. Bedankt lieve Marleen en Robby, Ik heb veel gezien!
Dankbaar voor een bijzondere week! Dag lieverds! xxxx
B.

Lieve Marleen en Robby,
Wat een bijzondere week heb ik hier beleefd met een hele mooie groep mensen.
Direct voelde ik de rust van de plek met veel groen, water, dieren, heerlijk. Ik heb genoten van tijd alleen in de tent, in het prachtige bad op leeuwenpootjes, in het hemelbed, wandelend in de mooie herfstkleuren.
Ik kwam hier om meer voeling te krijgen met mijn intuïtieve kant en richting te geven aan de volde stap in mijn carrière. Ik kreeg zoveel méér! Ik heb het zusterschap van vrouwen onder elkaar gevoeld. Zaken losgelaten die me niet meer dienen. Wat een warme en open sfeer hebben jullie gecreeërd waarin dit kan ontstaan.
Ook als ik twijfels had en kwetsbare wonden geraakt werden, voelde ik me veilig om dat te bespreken. Ik voel dat ik jullie allebei nog een dikke knuffel ga geven voor vertrek. En ik kom hier zeker nog eens terug! Liefs,
A.

Bedankt voor de mooie week! Ik heb wederom genoten van jullie, de omgeving, het heerlijke eten. De reis voor mijzelf was heel bijzonder; mijn vorige leven, krachtdier en bosnimf mogen ontmoeten. Ik ben zen en jullie dankbaar dat zij mij nu ondersteunen. In liefde vanuit het hart. De prachtige bloemen staan symbool voor deze week; divers, kleurrijk, krachtig, wonderlijk én bijzonder. Onze wegen kruisen. Tot dan!
H.

Lieve Marleen en Robby,
Deze week kwam voor mij op een perfect moment achteraf gezien. Ik wilde de rust in mijzelf weer vinden en weer helemaal in mijn kracht staan, en dat is hier zeker gelukt. Ik heb nieuwe dingen mogen leren, ervaringen mogen op doen, mogen huilen en lachen. De groep vrouwen waar we deze week mee samen waren ben ik ook dankbaar voor de kracht, openheid en gezelligheid die ze brachten. Morgen vertrek ik weer naar huis, maar dan als een soort 2.0 versie van mijzelf. Dankzij jullie heb ik nu de tools om mij verder te helpen op mijn pad van transformatie. Bedankt voor deze mooie week en een dikke knuffel voor jullie!
F.

Lieve Robby en Marleen,
Enorm bedankt voor deze heel bijzondere week. Ik voelde mij in de aanloop al verbonden met jullie en deze plek, dat gevoel is gegroeid. Alle informatie, de persoonlijke contactmomenten en het hele proces voelt als een grote verrijking. Ik ben volledig tot rust gekomen en ga met veel energie terug naar huis. Het was in alle opzichten precies goed, precies wat ik nodig had. Ik gun jullie het allerbeste en heb jullie in mijn hart gesloten. Ik hoop hier zeker weer eens terug te komen. Hartelijke groet,
A.

Lieve Robby en Marleen,
Wat een fantastische week heb ik mogen beleven hier. Om 7.00uur yoga viel effe tegen, maar was eigenlijk goed te doen. Het was intens, maar zo mooi om alleen te werken aan mijzelf. Even al die rollen los laten is zo fijn. De groep vrouwen waar we mee waren deze week zijn allemaal top! en jullie ook! Wat een uitstekende verzorging. Ik neem veel mee naar huis en met deze nieuwe inzichten weet ik niet of ik mijn werk nog wel kan doen/ Dat is wel een shock voor mij, want die job is er wel een waar ik goed in ben. Maar die wel veel energie kost. Dus ik ga iets zoeken waar ik energie van krijg, wordt vervolgd dus. Ik kijk uit naar de 2.0 en ga vast sparen 🙂 Marleen en Robby, jullie zijn toppers. Heel, heel, heel erg bedankt. Heel veel liefs,
M.

Lieve Marleen en Robby,
Wat een week weer van RUST, vol energie, gevoelens, lekkers, en met terugblik op vele veranderingen.
Dankjewel voor het mogen ZIJN en de intentie om doelgerichter te worden.
Stappen zetten doen we allemaal iedere dag maar nu kan ik doelgerichter bewuste stappen maken, waar ik mee verder kom.
Liefs,
K.

Lieverdjes,
5 dagen vrouwenweek. Mijn man noemt het soms `mijn yoga week`, mijn dochters `een strafkamp` (omwille van het geen suiker eten) Maar alle 3 merken ze dat ik na een weekje bij jullie terugkom als een herboren versie van mezelf of zoals mijn oudste dochter zegt: `Als een beetje meer hippie` 🙂
Jullie maakten de meest bijzondere plek op aarde, de plek waar ik mij het aller gelukkigst voel.
Dingen die niet meer bij mij horen, mogen in liefde hier blijven, geschonken aan Moeder Aarde. Heel wat nieuwe inzichten mogen mee in mijn rugzakje. Jullie beseffen zelf nog maar half hoe mooi het liefdevolle werk is dat jullie hier doen. En daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor!
L.

Dag lieve schattekes,
Ik heb de eer in jullie boek te mogen schrijven tijdens onze Kimaro gezinsvakantie. De vrouwen wellness retreat ligt inmiddels enkele weekjes achter me en die afstand maakt het ook wat makkelijker om de juiste woorden te vinden, die ik jullie wil overbrengen. Terwijl ik uitkijk over de vijver op jullie prachtige domein plonst een van de kinderen een steentje in het water en DAT moment omschrijft het beste wat de vrouwenretreats met me deden. Een enorme plons/ shock effect dat vervolgens rimpels maakt, die helemaal uitdeinen tot aan het einde van de vijver. Dat rimpeleffect zal ik een leven lang meedragen en blijven koesteren.
De inzichten, hulpmiddelen en de ontwaakte kracht in mezelf zijn de cadeau`s die ik van jullie kreeg en die ik eeuwig zal blijven meedragen. Dankjewel daarvoor! Ze maken van mij (en daardoor dus ook de wereld) een mooier mensje.
Heel veel liefs,
M.

Lieve Marleen en Robby,
Bedankt voor jullie puurheid en liefde deze week.
Mijn huisarts zei al lachend `Ga je chakra`s maar weer even op een rij zetten. `
Maar wat ben ik blij dat ik ze voel, dat ze open zijn en dat ik terug energie door mijn lijf voel stromen. Ik voel zoveel openheid naar de wereld toe, welke wereld dat ook moge zijn.
Als mensen mij vragen `Hoe ist? `ga ik niet meer mijn standaard antwoord `Ca va` moeten geven maar kan ik zeggen; Vrij, ik voel me vrij!
Bedankt om van mij een 2.0 versie te maken die terug open en glimlachend met beide voeten in de aarde staat met een rechte rug (dankzij de yoga om 7 uur `s ochtends) en stralende ogen.
Bedankt om die vele rollen van mij te ontnemen.
Er valt zoveel gewicht van mijn schouders.
Ik hoef niet meer te voldoen aan de verwachtingen van anderen, dat inzicht is zo fijn.
Ik onthoud:
Loslaten – Visualiseren – Opruimen – Vakantie vis
M.

Marleen en Robby,
Bedankt voor jullie gastvrijheid, openheid en deze kennismaking met spiritualiteit.
Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen die mij verder zullen helpen in mijn reis.
Stilstaan, voelen en luisteren naar je innerlijke stem zijn kernwoorden voor mij.
Dankbaar – liefde – loslaten
Veel liefs,
R.

Lieverds!
Loslaten!
Blij!
Dikke knuf,
M.

Marleen en Robby,
Bedankt voor jullie gastvrijheid, openheid en deze kennismaking met spiritualiteit.
Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen die mij verder zullen helpen in mijn reis.
Stilstaan, voelen en luisteren naar je innerlijke stem zijn kernwoorden voor mij.
Dankbaar – liefde – loslaten
Veel liefs,
R.

Wat was het weer een bijzondere week!
De workshops van Robby en de behandeling zijn een prachtige aanvulling op alles in deze week, maar zeker ook op mijn persoonlijke en spirituele groeipad. Ik ben benieuwd wat het me allemaal brengt de komende tijd.
Xxx
B

Bedankt Marleen,
Voor je leuke workshops, zalige yogalessen en het `ons` bijbrengen van 101 vrouwelijke zaken, voor je gastvrijheid en jullie mooie tenten,
Voor je lach en je traan, je alles omhelzende knuffels en je non-stop bemoedigende en aanmoedigende woorden.
Je liet me mijn ziel ontdekken, op speurtocht gaan.
Je liet me ontwaken en wakker worden bij wie ik ben en zelf wil zijn.
Een luisterend oor
Een warme glimlach
Een liefdevol hart
Een geweldige vrouw
Enkele van jouw kwaliteiten

Een Wellness week doe je met zijn allen, niet op je eentje.
Je leert van elkaar, je luistert naar elkaar.
Zalig ontspannend samenzijn, loslaten van angst, van demonen, en zoveel meer.
Bedankt uit het diepste van mijn hartje.
See you next year back!
Xxx
J.

Liefste Marleen en Robby,
Een week vol verwonderingen! Dank jullie wel daarvoor. Dank jullie wel dat ik dit allemaal heb mogen ervaren met jullie op jullie prachtige plek in deze wereld! Dank voor de ontmoeting met jullie, met de lieve vrouwen die ik deze week heb mogen ontmoeten en bovenal: voor de ontmoeting met mezelf, de nieuwe ontmoeting met mezelf! Zeer zeker tot ziens! Heel veel liefs,
H.

Lieve Robby en Marleen,
Wat voelt het warm aan dit te mogen schrijven. Zo blij dat ik dit heb mogen meemaken. Dank je wel voor jullie hartverwarmende ontvangst, jullie liefhebbende zielen, jullie zachte handen.
Dankjewel dat ik mezelf weer kon zijn, dat jullie daar waren om me op te vangen en me weer op pad sturen met kracht, liefde, stralende energie en nieuwe ideeën. Dank dat ik deel mocht zijn van jullie leven.
W.

Stille waters hebben diepe gronden.
Voor zowel de kracht in mij te kunnen vinden, en de rust te kunnen behouden. Fantastisch wat ik hier heb mogen ervaren, en wat ik hier mag achterlaten. Een zware last is van me af en een rugzak gevuld, maar het snakt naar meer.
Bedankt voor wie jullie zijn en wat jullie doen. Liefs,
K.

Robby,
Ik voel mij als herboren na jouw sjamanen sessie. Je hebt mijn jas gisteren uitgetrokken. Mijn gedachten zijn weer fris en nieuw. Wat een super focus heb ik weer. Wat een reset! Ik was er gisteren helemaal ondersteboven van.
Nu voel ik zo veel dankbaarheid en eeuwige liefde en energie van het universum.
Ik word niet huilend wakker, maar rustig en tevreden.
De entiteit (en) zijn verdwenen. Ik ervaar daar zo veel verschil in.
Alles is langs gekomen tijdens onze reis en dat was veel, heel veel. Van kinderjaren, het mislukte stressvolle ongelukkige huwelijk van mijn ouders, de vele financiële schulden van mijn vaders bedrijf, de erfelijke ziekte van mij, mijn moeder en mijn oma (schildklier), maar zeker ook de 2 vaders van de 3 kinderen waar we meerdere kleine, grote trauma’s hebben moeten doorstaan, geldnood en woningnood en ten slotte mijn liefdesverdriet.
Gelukkig ben ik jullie tegen het lijf gelopen!
Lieve warme groet,
M.

Lieve Marleen en Robby,
Jullie zijn bijzonder! Your being is full of light and love. Your attention and care and love have brought me peace en stilte. Dank jullie wel voor een mooie ervaring.
Marleen, I`ll remember your voice when I meditate in my (new) morning ritual.
Keep on being yourselves and may you receive love as you give to others.
Love,
J.

Grote lieverds Marleen en Robby,
Soms weet je hart al lang wat er moet gebeuren, maar moet je hoofd er nog een beetje aan wennen. Jullie …. de vrouwen …. deze week geven mij die kracht om elke dag meer vanuit mijn hart te leven. Ik wil jullie even vertrellen dat ik mij steeds meer de mooie versie van mezelf voel en ben jullie daar ontzettend dankbaar voor. En dat zal ik mijn hele leven blijven. Hoe jullie deze vrouwenweken vol passie, vol puurheid en vol liefde geven …. Wauwwwww! Dat maakt mij emotioneel en zéér dankbaar. Ik ben al van jullie gaan houden, maar dat wordt alleen maar meer!! Bedankt voor de geweldige 2.0 Ik vond hem prachtig aansluiten op de 1.0 !! Bedankt voor het heerlijke eten, de lachmomenten, de knuffels, de fantastische yogalessen, meditaties, workshops en prachtige tools !!! Jullie zitten in mijn hart en zal jullie mijn hele leven koesteren. Marleen, thankx voor de fijne cranio! Robby, thanks voor de bijzondere sessie! En …. dat ik zo mezelf hier kan en mag zijn. Gek op jullie! Knuffel – x-
M.

Lieve Marleen en Robby,
Wat voel ik me vereerd en dankbaar dat ik Kimaro, jullie, deze retreat, heb mogen ontdekken. Zo komt het gewoon op je pad, en was de verwachting vooral: We zien wel. Maar wat steeg het boven mijn verwachting uit op een manier die ik niet had kunnen denken. Ik voel rust en ontspanning op een manier die ik al heel lang niet meer heb gehad. Ik voel me gevoed met goed en puur eten, maar ook met zoveel tools en nieuwe inzichten. Het voelt alsof ik een laagje van mijn ui heb gepeld in alle veiligheid en op een manier die ik denk ik alleen hier kon beleven. Ik kijk uit naar de komende periode en wat er zich nog allemaal gaat manifesteren. Jullie zijn heel mooie mensen en dankjewel dat jullie dit stukje mooie natuur, deze prachtplek en inspirerende levenswijze en heling proces met ons hebben gedeeld. Veel liefs en super veel succes met alles wat jullie doen. Ik kom zeker terug. Liefs,
S.

Ik kijk met heel veel warmte terug naar de retraite…
Deze retraite was ronduit “waw”.
In deze 5 daagse leer je meer dan honderd privé sessies bij een individuele therapeut.
De kracht en verbinding van deze groep tilde mij op. Het totale concept is zalig.
Gezond eten, individuele sessies, groepsworkshops, wandelen in de natuur, bad tijd….
Ook het hartverwarmende welkom van Marleen en Robby doet zo`n deugd.
Ze verwennen ons met lekker eten. Zorgen voor ons…wat deed dit deugd zeg !
Liefs,
B.

Lieve, lieve Marleen en Robby,
Wat ben ik dankbaar dat ik hier bij jullie mocht zijn. Dankbaar voor alle mooie momenten, de fijne en bijzondere behandelingen, het heerlijke eten, de fijne yogalessen en de workshops.
Samen met een groep geweldige vrouwen veel lachen, ook huilen, maar vooral groeien en genieten.
Ik ben letterlijk thuisgekomen.
Van mijn hoofd naar mijn hart.
Heel veel dank hiervoor.
Dikke knuffel,
F.

Zo hard naar deze week uitgekeken!
En hoe zalig was het? Alles overtreffend!
Heel veel liefde en kennis uitwisselen, echt de max.

Genoten van…..
Elke yogales
Elke behandeling
Elke babbel
Elke lekkere maaltijd
De mooie ontspannende tent
Alle dingen die ik vergeten ben!
Xxx
J.

Bezoek Kimaro nummer 7 was zoals altijd een thuiskomen. Op het moment dat ik uit de auto stapte, kwam er al een rust over me heen waar ik zo naar op zoek was geweest.
Dat dit alleen niet genoeg was om mezelf terug te vinden wist ik al, maar dat kon ik niet alleen.
Dank jullie wel lieve schatten om die stenen en `wurg` touw weg te halen en de connectie tussen kop en lichaam te herstellen.
Ik heb met al jullie tips, yoga, enz, enz, ingezien dat ik dankbaar mag zijn voor wie ik ben en wie ik om me heen heb.
De driehoek neem ik zeker mee naar huis om me geen redder, slachtoffer of dader meer te maken!
Dikke, dikke knuf
M.

Just the perfect match, in all it`s ways!
Namasté!
V.

Dankbaar dat deze retreat op mijn pad gekomen is.
Dankbaar voor Marleen en Robby, voor de indrukwekkende workshops en behandelingen.
Dankbaar dat ik in mijn vrouwelijkheid sta, in mijn kracht, in zelfliefde.
Dankbaar dat ik omringd was door veel liefde, de prachtige natuur, de mooie mensen.
Dank, dank, oneindig veel dank!
K.

Lieve Marleen en Robby,
Na een fantastische vakantie op deze mooie plek vorig jaar nu een cadeau aan mijzelf: Een retreat van een week.
Bedankt voor de veiligheid, de inzichten en de mooie momenten. Het was heerlijk en superfijn. Dankbaar! Op naar de Vrouwen Wellness week 2.0
🙂 Liefs,
K.

Puur …. Echt …. Krachtig …. Vrij!
Dankbaar!
I.

Zo hard naar deze week uitgekeken!
En hoe zalig was het? Alles overtreffend!
Heel veel liefde en kennis uitwisselen, echt de max.

Genoten van…..
Elke yogales
Elke behandeling
Elke babbel
Elke lekkere maaltijd
De mooie ontspannende tent
Alle dingen die ik vergeten ben!
Xxx
J.

Met een bron van;

Wijsheid
Innerlijke rust
Schoonheid
Vriendschap
Oprechtheid

In een bezielde omgeving en er gewoon te mogen ‘zijn’ en te stralen…

Het domein, het uitzicht, de originele setting/inrichting… heerlijk

De beleving/ervaringen
Muziek
Dans
Yoga
Jullie 2tjes
Humor
Food

Zalig om te mogen proeven van dit alles

Dit gevoel
is om te koesteren het leven…

Een passie die toch wel niet te onderschatten is.. ❤️
Ik kijk uit naar een volgende ontmoeting…🧘‍♀️
Doei doei

Warme groet,
P.

Lieve, lieve, lieve Marleen en Robby,
Dat jullie plek magisch is, wist ik al. Dat deze week meer magie zou brengen zou ik hebben kunnen bedenken, maar ik bedacht niks.
In de veronderstelling dat ik yoga & meditatie les zou krijgen en een individuele cranio sessie. Dat was het zo`n beetje. Dat ik in een groep met fantastische liefdevolle vrouwen zou belanden was wel het laatste. Dankbaar ben ik voor de inzichten, de tools en de veiligheid. Ik was al op weg, maar die weg heeft veel meer betekenis gekregen en richtingaanwijzers.
Dank en ik verheug me op de volgende vrouwen wellness week 2.0
Dikke, dikke, dikke kussen en knuffels,
J.

Lieve Marleen en Robby,
Dank jullie wel dat ik op deze prachtige mooie plek mocht verblijven. Ik heb hier volledig mezelf kunnen zijn in alle rust en veiligheid die jullie hebben geboden.
De yogalessen die zo prettig en met humor werden gegeven. Het was zo fijn om in deze prettige sfeer in contact te komen met mijn lijf. En wat een heerlijk eten wat ook in een hele relaxte omgeving kon om te detoxen. De individuele sessies gaan me zeker verder helpen om te zijn wie ik wil zijn.
Lieve groet,
J.

Lieve Marleen en Robby,
Wat een bijzondere week heb ik bij jullie gehad. Ontzettend genoten, gevoeld, gelachen, gehuild. Prachtige oefeningen om steeds dichter tot mijn kern te komen. Ik heb veel liefde gevoeld van jullie en in de groep. Dit cadeautje was perfect getimed. Waardevol om te ontvangen en prachtig dat jullie dit verzorgen. Bedankt! Hopelijk tot ziens! Liefs,
J.

Lieve Marleen en Robby,
Een week om nooit meer te vergeten. Voelen, transformeren, accepteren. Ik kwam zoekend, maar vertrek als 1 mens, zo voelt het echt. Ik voel mijzelf, ben bewust van mijzelf van top tot teen en daaromheen 🙂 Dank voor de begeleiding, de inzichten en liefdevolle gastvrijheid. Ik start als nieuw mens, met mijn ervaringen, maar in een rustig, ontspannen, en open jasje. Deze Wellness week heeft mijn leven verrijkt. Duizendmaal dank! Liefs,
W.

Lieve Robby en Marleen,
Wat zijn jullie 2 prachtige mensen. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze retreat op mijn pad mocht komen. Ik kijk ernaar uit om alle tools die we aangereikt kregen nu ook om te zetten in mijn dagelijks leven en kan nu al voelen dat dit het leven zoveel lichter en fijner gaat maken. Dankjewel om te zijn wie jullie zijn. x
M.

Robby en Marleen,
Het woord bedankt is te klein om te vertellen hoe dankbaar ik ben dat ik hier mocht zijn. Al voelde het bij aanmelding al echt de plek waar ik moest zijn. Een helende, inspirerende ervaring. Een ervering waarin je alles mocht voelen en waar ik na een hele tijd eindelijk ook bij mijn verdriet kon komen en deze letterlijk eruit kon laten stromen. De handvaten die jullie gaven om bij mezelf te komen, bij mezelf te blijven, los te laten en mezelf te eren als vrouw en alle mooie eigenschappen die daarbij horen, neem ik dan ook met liefde met mij mee. Bedankt voor de liefde die jullie hebben gegeven! Hopelijk tot ziens, oh nee, dat moet ik anders zeggen … Tot de volgende keer!
M.

Vreugde, eenheid en vrijheid, dat heb ik in April bij en met jullie ervaren. Op een prachtige plek waar mijn vriendin me mee naar toe nam heb ik genoten van jullie kennis, gastvrijheid en energie. Dank Marleen en Robby! Tot volgend jaar. Heb er nu al zin in. Liefs,
T.

Lieve Marleen en Robby,
Bedankt weer voor deze fijne en waardevolle week. Opnieuw weer een week voor mijzelf is echt een cadeau.
2.0 was luchtiger, veel gelachen en ook weer helemaal bijgekomen. Wat een fijne groep hadden we!
Ik begon de week vermoeid en uitgeblust en heb weer energie en nieuwe tools om mijn eigen energie te bewaken. Dankbaar voor alle momenten en jullie warme deken.
Nu op zoek naar een 3.0…..
Liefs, K.