Cranio sessies zijn ook erg heilzaam voor kinderen.
Er is niet veel nodig om de levensenergie bij een kind weer te laten stromen.

Heb je het gevoel dat je kind veel spanningen in zijn of haar lichaam heeft, niet lekker in zijn vel zit, snel boos of onrustig is of zich juist terugtrekt?
Cranio sacrale therapie kan verlichting brengen bij slecht slapen, angsten, onbegrepen buikpijn, hoofdpijn, somberheid, overprikkeldheid, concentratieproblemen, faalangst en onzekerheden.

Ik bied cranio sessies aan voor kinderen vanaf 3 jaar. Er is altijd een ouder aanwezig tijdens de sessie. Ik werk met een zachte aanraking in combinatie met gesprekjes met het kind.

Herken je klachten bij je kind? Laat ze een behandeling met cranio ervaren. Het brengt ze in contact met hun eigen lichaam en verlaagt en voorkomt stress. Daardoor kun je als ouder je kind vaak ook beter begrijpen en begeleiden.

Cranio zorgt voor meer innerlijke rust en ontspanning en bewegingsvrijheid, verbetert de stress regulatie, verhoogt de weerstand tegen ziekten en laat je kind weer stralen.

De sessies van ongeveer een uur worden gegeven door Marleen en kunnen op afspraak gemaakt worden.

Ik werk met een intake formulier, die ouders op voorhand invullen en mij bezorgen. Dit geeft mij beknopte achtergrond informatie over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd, bijzonderheden / ontwikkelingen tijdens de eerste levensjaren. Ook staat er beschreven waar ouders eventueel tegenaan lopen. Zodoende heb ik tijdens de sessie alle aandacht voor het kind.

De kosten van een sessie bedragen € 75.