Je kan van mijn diensten gebruik maken wanneer je ervaart dat je huis niet als een veilige plek aanvoelt of als je vermoedt dat het negatieve en/of geblokkeerde energieën bevat.

Zo kan het zijn dat je woning niet comfortabel aanvoelt. Je voelt je bijvoorbeeld ongemakkelijk wanneer je een bepaalde ruimte binnenstapt of je hebt een vermoeden van een onzichtbare aanwezigheid. Het kan zijn dat er ‘vreemde dingen’ voorvallen in je woning die je niet kan verklaren of misschien raakt jouw eigendom niet verkocht.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn, zoals negatieve gedachtevormen die zich in de loop der jaren hebben verzameld, negatieve ervaringen en emoties van vorige eigenaars, de aanwezigheid van aardgebonden zielen, maar ook negatieve krachtobjecten. Denk aan maskers en objecten die voor rituele doeleinden werden gebruikt in Afrika en die nu jouw woonkamer ‘sieren’.

En daarom kan een house healing een oplossing bieden.

Mijn house healings hebben ervoor gezorgd dat:

  • mijn interventie harmonie bracht in de woonomgeving en soms zelfs problemen oploste met buren, huurders, huisgenoten en familieleden.
  • mensen zich emotioneel en psychisch beter voelen na een house healing.
  • particulieren hun eigendom dat jaren te koop stond plots snel verkocht hebben, vaak binnen een paar dagen tot een paar weken.
  • bedrijven succesvoller zijn geworden na mijn interventie.

Tarief

De kosten voor een house healing bedragen € 150 per eigendom.

Hoe ga ik te werk?

Ik gebruik methoden van inheemse culturen die ik heb aangeleerd tijdens mijn diverse opleidingen en die resultaat opleveren.

Al mijn werk wordt op afstand gedaan.
Vanuit mijn praktijk kan ik overal ter wereld woningen energetisch zuiveren.

Op afstand werken heeft veel voordelen voor mijn klanten.
Er zijn geen reistijd- en verplaatsingskosten en ik kan snel reageren op hun wensen waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Ik vraag mijn klanten om mij een gedetailleerde tekening van hun woning te bezorgen, inclusief de plaatsing van bedden, kasten, zitbanken, objecten, schilderijen, e.d.
Ik kan eveneens gebruik maken van online satellietfoto’s van het huis.