NIEUW  NIEUW  NIEUW  NIEUW  NIEUW!!!!

1 – 6 oktober 2024

Tijdens deze innerlijke reis gaan we onze vitaliteit verder verhogen, onze levensenergie bewust leren sturen en maken we de reis van ons hoofd naar ons hart. Je leert krachtige technieken om in coherentie te leven, je hoofd af te stemmen op je hart, zodat je blijvend in de flow kunt zijn. Deze en zoveel meer interessante workshops staan op het programma. Uitgebreidere informatie volgt binnenkort.

Op een unieke locatie in Bourgondië, omringt door de natuur, weer even helemaal herbronnen. Om dan vol nieuwe ideeën, met hernieuwde energie jouw pad te volgen.

Tijdens deze 5-daagse retreat wordt je begeleid door Marleen en Robby. Je leert technieken die je zelf kunt inzetten om vitaler in het leven te staan, in vreugde en vrede met jezelf. Deze gloednieuwe retreat is enkel te boeken door deelneemsters die de retreat 2.0 meegedaan hebben.

Je wordt volledig verzorgd met heerlijke vegetarische maaltijden, waarin koffie, alcohol, gluten, gist en suikers zoveel mogelijk vermeden worden, om je darmen tot rust te laten komen.

Er wordt voor iedere deelneemster een individuele Cranio sacrale therapie behandeling of een PSYCH-K® sessie ingepland met Marleen.

Cranio heeft als doel meer balans in je lichaam te krijgen, blokkades op te heffen, trauma`s op te lossen die zijn ontstaan door emotionele en / of fysieke gebeurtenissen, zodat je lekkerder in je vel gaat zitten.

PSYCH-K® is een eenvoudige en doeltreffende tool om beperkende overtuigingen op een makkelijke manier op te ruimen, waardoor stress verdwijnt en er rust en balans voor in de plaats komt.

Tevens staat er een sjamanen sessie op het programma voor elke deelneemster, gegeven door Robby.

De sjamaan houdt zich bezig met helen. Wanneer je heling ervaart, is dit een transformerende ervaring. Het weerspiegelt zich in elk aspect van je leven – in je relaties, in je voeding, in je werk, hoe je met je kinderen omgaat, en in hoe je ziekte en welzijn ervaart. Een sjamanen sessie is een diepe energetische interventie die transformatie in het lichaam, de geest en de ziel bewerkstelligt.

Hoe ziet het dagverloop eruit?

 • Pranayama (ademhaling), vitaliteitsoefeningen, yoga & Taoistische oefeningen
 • Ontbijt
 • Workshops
 • Uitgebreide vegetarische lunch
 • Cranio sacrale therapie behandeling / sjamanenbehandeling / PSYCH-K® sessie / detox bad / Vrije tijd
 • Lichte avondmaaltijd
 • Avondactiviteit; TRE- oefeningen, kampvuur en diverse meditaties.

Over de locatie

Je slaapt in een luxe safaritent op het domein van Kimaro Farmhouse, in het mooie Bourgondië. Deze landelijke accommodatie vormt de perfecte uitvalsbasis voor een heilzaam verblijf waarin je de tijd een kwartslag terugdraait.

Er is een speciaal ingerichte yoga tent waar de workshops doorgaan. Bij mooi weer vindt in de ochtend de yogales plaats op een houten terras onder een oude eik, met uitzicht over het weiland.

Tijdens de vrije momenten kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke huiskamer, genieten van de rust bij een knetterend haardvuur of gaan wandelen in de uitgestrekte bossen en landelijke paden in de buurt. Het uitgestrekt domein, ons eigen meer, de prachtige natuur en fijne sfeer maken dat dit de ideale plek is voor een retreat.

Maximaal aantal deelnemers is 10.

Als je interesse hebt, mail ons dan op info@shamoga.com

Prijs 

€ 895 per persoon, op basis van een gedeelde accommodatie – luxe safaritent – max. 2 personen.

Inclusief:

 • 5 overnachtingen op Kimaro Farmhouse in een luxe safaritent (€ 80 i.p.v € 98 / nacht)
 • Alle yogalessen, workshops en programmaonderdelen (€ 50 / dag)
 • Individuele behandelingen; cranio sacrale therapie sessie en een sjamanen behandeling (t.w.v. € 150)
 • Wellness pakket met Argan olie, ruwe zijde scrubhandschoen, Epsomzout en een verrassing (t.w.v. € 35)
 • Alle vegetarische maaltijden, ontbijt, lunch en avondeten (t.w.v. € 35 per dag)

Wil je graag eerder aankomen of langer blijven? Dat kan!
1 nacht extra € 80 per tent
2 nachten extra € 150 per tent
(Exclusief maaltijden)