Al van jongs af aan wilde Marleen graag iets voor de wereld betekenen. Met deze gedachte als achtergrond heeft ze met succes haar HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond, met als specialisatie de psychiatrie. Na enkele jaren werkervaring in de jeugdpsychiatrie heeft ze zich verder ontwikkeld richting de alternatieve geneeswijzen.

Door haar interesse voor andere culturen, leefwijzen en gebruiken heeft ze veel van de wereld gezien. Via omzwervingen in Azië, is ze uiteindelijk in de Afrikaanse bush geland, waar ze 4 jaar tussen de wilde dieren woonde in de Serengeti, onder andere als manager van Ndutu safari Lodge.
Deze ervaringen hebben haar leven verrijkt en haar passie voor reizen en spiritualiteit verder aangewakkerd. Via Reiki, Chinese geneeswijzen en diverse yoga opleidingen in India is ze zich gaan specialiseren in Cranio Sacrale therapie, bij het Upledger Instituut in België.

Vanuit haar woonplaats in Bourgondië runt ze samen met haar man Robby, Kimaro Farmhouse, een domein met luxe safaritenten en 2 sfeervolle vakantieboerderijen. Daar geeft ze yogalessen en Cranio Sacrale therapie behandelingen.
In het voor- en najaar organiseren ze er retreats, waar thema’s als zingeving, detox, bewustwording en healing aan bod komen.
Ook organiseert en begeleidt ze spirituele reizen in samenwerking met Angeli Travel.

Robby (1966) werd geboren in Antwerpen.
Hij is afgestudeerd in Marketing, Fotografie en Natuureducatie.
Hij werkte een groot deel van zijn carrière als Office Manager voor het Wereld Natuur Fonds (WWF) in Brussel voordat hij in 2002 besloot om zijn leven aan fotografie te wijden.

Al van kinds af aan was Robby op zoek naar diepgang in zijn leven, en hij voelde al heel jong aan dat er een ‘verborgen’ waarheid aanwezig is, die we met onze normale zintuigen niet kunnen waarnemen en die academisch niet te verklaren valt.

Na het beleven van een ‘mystieke ervaring’ heeft hij gehoor gegeven aan het gevoel dat hij al heel zijn leven had en is hij aan zijn spirituele ontwikkeling begonnen.
Een boeiende reis die hem op het sjamanistische pad heeft gebracht.

Robby is gecertificeerd sjamaan en heeft opleiding gehad van Dr. Alberto Villoldo en Prof. Don Juan Núñez del Prado (bekend van het boek ‘De terugkeer van de inca’). Hij heeft ook diverse masterclasses gevolgd, van o.a. Amerikaanse sjamanen die ervaringen hadden met de helingpraktijken uit de Andes en van de Navajo indianen.

Zijn sjamanistische reis heeft hem de kennis gegeven, waardoor hij in staat werd gesteld om al zijn dromen in het leven waar te maken. Van de sjamanen uit de Andes heeft hij technieken geleerd om bij de scheppende kracht te kunnen komen door ons niveau van bewustzijn te verhogen.

En dat is een levenswijze die Robby tijdens zijn behandelingen en workshops graag deelt. Mensen de kans geven om zich te bevrijden van de beperkingen van de geschiedenis die door hun cultuur en hun genen geschreven is. Zich te bevrijden van de beperkende wereld om zich heen waar men niet altijd controle heeft over wat er met hen en om hen heen aan de gang is. Zichzelf bevrijden waardoor iedereen de schrijver wordt van zijn eigen verhaal, het verhaal van hoe men zijn leven zal leven, hoe men zal reageren op de wereld om hen heen en hoe men zal sterven.