3 – 8 april 2024

9 – 14 april 2024

Een verwenweek voor jezelf, waar je tools krijgt aangereikt om nog krachtiger en vol energie in het leven te staan. Even 5 dagen aandacht voor jezelf, zonder de prikkels uit je dagelijkse omgeving. Bewust stilstaan bij het leven, jouw lichaam, innerlijke kern, gezondheid en geluk.

Veel vrouwen stellen voortdurend hoge eisen aan zichzelf zonder regelmatig bij te tanken. We leven zo vaak vanuit ons hoofd. Ons lichaam krijgt vaak (onbewust) te weinig aandacht, wat zich kan uiten in allerlei klachten, niet echt lekker in je vel zitten, vermoeidheid, frustraties, enzovoort.
In deze 5 dagen word je uitgenodigd om aan jezelf te werken, je lichaam beter te voelen en eventuele blokkades op te lossen.

Lief zijn voor je lichaam staat centraal tijdens deze wellness week.

Op een mooie plek in Bourgondië, midden in de natuur, weer even helemaal herbronnen. Om dan vol nieuwe ideeën, met hernieuwde energie jouw pad te volgen.

Tijdens deze 5-daagse retreat wordt je begeleid door Marleen en Robby. Je leert technieken die je zelf kunt inzetten om ontspannender in het leven te staan, in vreugde en vrede met jezelf.

We gaan ons verder verdiepen in het thema vrouwelijkheid, verbonden met jouw vrouwelijk lichaam. Met bewuste aandacht voor het lichaam en je vrouwelijke organen kan jouw vrouwelijkheid helemaal tot bloei komen.

We gaan aan de slag met eeuwenoude vitaliteitsoefeningen, afkomstig uit een oud klooster in Tibet. We doen oefeningen om de meridianen beter te laten doorstromen en beïnvloeden daarmee de gezondheid van onze organen.
Je leert technieken om spanningen uit je organen te halen en je emoties te reguleren.

Er zal veel aandacht besteed worden aan je bekkenbodem spieren, je vrouwelijke organen in je onderbuik en hoe je je vrouwelijke energie kunt gebruiken om een vitaler, energierijker en vreugdevoller leven te leiden. Je leert technieken om de energiestroom in je lichaam te verplaatsen, zodat je deze kunt inzetten om jezelf te helen.

Je krijgt tips mee om je gezondheid te verbeteren. Je wordt volledig verzorgd met heerlijke vegetarische maaltijden, waarin koffie, alcohol, gluten, gist en suikers zoveel mogelijk vermeden worden, om je darmen tot rust te laten komen.

Iedere deelneemster krijgt een Cranio sacrale therapie behandeling.

De behandelingen hebben als doel meer balans in je lichaam te krijgen, blokkades op te heffen die zijn ontstaan door emotionele en / of fysieke gebeurtenissen om zo meer ontspanning te verkrijgen in het bindweefsel van het lichaam, zodat je lekkerder in je vel gaat zitten.

Ook zonder concrete klachten kan behandeling worden aanbevolen ter bevordering van innerlijke rust, verdiepen van stilte-bewustzijn, bij persoonlijk groeiproces, behouden/verbeteren van levenskwaliteit en algeheel welbevinden en ontspanning.

En er is ruimte voor een individuele sjamanenbehandeling. Deze wordt gegeven door Robby.

De sjamaan houdt zich bezig met helen.

Wanneer je heling ervaart, is dit een transformerende ervaring. Het weerspiegelt zich in elk aspect van je leven – in je relaties, in je voeding, in je werk, hoe je met je kinderen omgaat, en in hoe je ziekte en welzijn ervaart.

Een sjamanenbehandeling is een diepe energetische interventie die transformatie in het lichaam, de geest en de ziel bewerkstelligt.

Hoe ziet het dagverloop eruit?

 • Pranayama (ademhaling), vitaliteitsoefeningen en yoga
 • Ontbijt
 • Workshops met thema`s zoals vrouwelijkheid, bekkenbodem technieken, helende klanken, chakra`s en meridianen en energiewerk vanuit de Inca traditie
 • Uitgebreide vegetarische lunch
 • Cranio sacrale therapie behandeling / sjamanenbehandeling / detox bad / Vrije tijd
 • Lichte avondmaaltijd
 • Avondactiviteit; Myo-facia release, bekkenbodem oefeningen, kampvuur ceremonie en diverse meditaties.

Over de locatie

Je slaapt in een luxe safaritent op het domein van Kimaro Farmhouse, in het mooie Bourgondië. Deze landelijke accommodatie vormt de perfecte uitvalsbasis voor een heilzaam verblijf waarin je de tijd een kwartslag terugdraait.

Er is een speciaal ingerichte yoga tent waar de workshops doorgaan. Bij mooi weer vindt in de ochtend de yogales plaats op een houten terras onder een oude eik, met uitzicht over het weiland.

Tijdens de vrije momenten kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke huiskamer, genieten van de rust bij een knetterend haardvuur of gaan wandelen in de uitgestrekte bossen en landelijke paden in de buurt. Het uitgestrekt domein, ons eigen meer, de prachtige natuur en fijne sfeer maken dat dit de ideale plek is voor een retreat.

Maximaal aantal deelnemers is 10.

Als je interesse hebt, mail ons dan op info@shamoga.com

Prijs 

€ 895 per persoon, op basis van een gedeelde accommodatie – luxe safaritent – max. 2 personen.

Inclusief:

 • 5 overnachtingen op Kimaro Farmhouse in een luxe safaritent (€ 80 ipv € 98 / nacht)
 • Alle yogalessen, workshops en programmaonderdelen (€ 50 / dag)
 • Individuele behandelingen; cranio sacrale therapie sessie en een sjamanen behandeling (twv € 150)
 • Wellness pakket met Argan olie, ruwe zijde scrubhandschoen, Epsomzout en een verrassing (twv € 35)
 • Alle vegetarische maaltijden, ontbijt, lunch en avondeten (twv € 35 per dag)

Wil je graag eerder aankomen of langer blijven? Dat kan!
1 nacht extra € 80 per tent
2 nachten extra € 150 per tent
(Exclusief maaltijden)