7 – 12 mei 2023

8 – 13 oktober 2023

Even 5 dagen aandacht voor jezelf, zonder de prikkels uit je dagelijkse omgeving. Bewust stilstaan bij het leven, jouw lichaam, innerlijke kern, gezondheid en geluk.

De stress op het werk, prestatiedrang, drukte thuis, het tegemoetkomen aan wat anderen van ons verwachten putten ons uit.
Tijdens deze retreat leer je deze cirkel te doorbreken en leer je jezelf te bevrijden van de beperkende gedachtes waar je niet altijd controle over hebt.
Je leert hoe je oude gedragspatronen kunt loslaten.

Op een mooie plek in Bourgondië, in de natuur, weer even helemaal herbronnen.
Om dan vol nieuwe ideeën, met hernieuwde energie jouw pad te volgen.

Een Wellness week waarin yoga, meditatie, cranio sacraal therapie, en sjamanenwerk verweven zijn met thema`s als vrouwelijkheid, gezondheid en voeding. Ook wordt er aandacht besteed aan je levensgeluk. Wat zijn de pijlers van geluk en hoe kun je dat in je dagelijkse leven implementeren?

Tijdens deze 5-daagse retreat onder begeleiding van Marleen en Robby krijg je tools aangereikt om in het dagelijkse leven beter om te gaan met weerstanden, zware energieën van bijvoorbeeld een collega of een familielid.

Je leert technieken die je zelf kunt inzetten om spanningen uit jouw lichaam te halen, bewuster te leven en de signalen te herkennen die jouw lichaam uitzendt.

Als vrouw bezit je een ongekende kracht verankerd in jouw vrouwelijke lichaam, bekken en baarmoeder. Jouw sensuele, gevoelige, krachtige, succesvolle, intuïtieve, zachte en liefdevolle zelf is verbonden met jouw vrouwelijk lichaam. Met bewuste aandacht voor het lichaam kan jouw vrouwelijkheid weer helemaal tot bloei komen.

Je krijgt tips mee om je gezondheid te verbeteren, hoe je anders met voeding om kunt gaan. Je wordt volledig verzorgd met heerlijke vegetarische maaltijden, waarin koffie, alcohol, gluten, gist en suikers zoveel mogelijk vermeden worden, om je darmen tot rust te laten komen.

Het lichaam opschonen, maar ook het detoxen van de geest.

Iedere deelnemer krijgt een Cranio sacrale therapie behandeling.

De behandelingen hebben als doel meer ontspanning te verkrijgen in het bindweefsel van het lichaam, zodat er meer ruimte in het lichaam kan ontstaan.

Ook zonder concrete klachten kan behandeling worden aanbevolen ter bevordering van innerlijke rust, verdiepen van stilte-bewustzijn, bij persoonlijk groeiproces, behouden/verbeteren van levenskwaliteit en algeheel welbevinden en ontspanning.

En er is ruimte voor een individuele sjamanenbehandeling. Deze wordt gegeven door Robby.

De sjamaan houdt zich bezig met helen.

Wanneer je heling ervaart, is dit een transformerende ervaring. Het weerspiegelt zich in elk aspect van je leven – in je relaties, in je voeding, in je werk, hoe je met je kinderen omgaat, en in hoe je ziekte en welzijn ervaart.

Een sjamanenbehandeling is een diepe energetische interventie die transformatie in het lichaam en de geest bewerkstelligt.

Hoe ziet het dagverloop eruit?

 • Ademhalingsoefeningen, yoga (Hatha) en meditatie
 • Ontbijt
 • Workshops en praktijkoefeningen met thema`s zoals vrouwelijkheid, pijlers van geluk, energiewerk vanuit de Inca traditie, Kundalini meditatie, voeding en gezondheid, ontkrachtingsdriehoek, rollenpartronen en chakra- en aurahealing
 • Uitgebreide vegetarische lunch
 • Leverpakking + shavasana
 • Cranio sacrale therapie behandeling / sjamanen sessies/ detox bad en Wellness programma / vrije tijd
 • Lichte avondmaaltijd
 • Avondactiviteit; myo-facia release, vuurceremonie, mediatie en Yin yoga

Over de locatie

Je slaapt in een luxe safaritent op het domein van Kimaro Farmhouse, in het mooie Bourgondië. Deze landelijke accommodatie vormt de perfecte uitvalsbasis voor een heilzaam verblijf waarin je de tijd een kwartslag terugdraait. Vriendinnen die samen in een luxe safaritent verblijven, krijgen een korting van € 100 p.p.

Er is een speciaal ingerichte yoga tent waar de workshops doorgaan. Bij mooi weer vindt in de ochtend de yogales plaats op een houten terras onder een oude eik, met uitzicht over het weiland.

Tijdens de vrije momenten kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke huiskamer, genieten van de rust bij een knetterend haardvuur of gaan wandelen in de uitgestrekte bossen en landelijke paden in de buurt. Het uitgestrekt domein, ons eigen meer, de prachtige natuur en fijne sfeer maken dat dit de ideale plek is voor een retreat.

Maximaal aantal deelnemers is 9.

Als je interesse hebt, mail ons dan op info@shamoga.com

Prijs 

€ 895 per persoon. Privé accommodatie – luxe safaritent.

€ 795 per persoon. Gedeelde accommodatie – luxe safaritent met 2 persenen of Momella house (cottage) max. 3 deelneemsters.

Inclusief:

 • 5 overnachtingen op Kimaro Farmhouse in een luxe safaritent
 • Alle yogalessen, workshops en programmaonderdelen
 • Individuele behandelingen; cranio sacrale therapie sessie en een sjamanen behandeling
 • Wellness pakket met Argan olie, massageborstel & Epsomzout
 • Alle vegetarische maaltijden, ontbijt, lunch en avondeten

Wil je graag eerder aankomen of langer blijven? Dat kan!
1 nacht extra € 80
2 nachten extra € 150
(Exclusief maaltijden)